kvinnorätt!

De här är någon random snubbe på bilddagboken som tror han är cool bara för att han underskattar kvinnor. De finns två olika sorter på killar som gör de. Och de är män över 50 som inte fått knulla på flera år. Eller så är de små pojkar på typ 10 bast som aldrig lärt sej att hantera en kvinna, alltså en virgin :)

 

Blir så irriterad när jag ser sånt här. De ända jag tänker på är "vart fan har samhället kommit någon stans?" ingenstans tydligen! För sånt här höll man ju på med på typ 1800 talet eller nåt. Ursäkta men vi är inte efterblivna. Inte vi kvinnor iaf, sen om killar är de kan ju diskuteras ;)

 

och såklart kommenterade jag bilden :)


Jag står ALLTID för vad jag säger!

Alla vet att jag inte uppskattar åkersberga på högsta nivå? Men något jag älskar med åkersberga är Oxenstiernas! (där jag bor) mihii… Men de är de perfekta stället för barn att växa upp! De är underbar mijlö, massa ungar och skit gulliga grannar!

 

Jag kommer aldrig att radera kategorin "bergabarn" för de jag skriver är fortfarande min åsikt. Men jag spinner inte vidare på den bara. För allvarligt talat gick jag för långt, och skapade problem för mej själv. Dom säger ju att åkersberga är svergies tredje farligaste stad. HAHAHA säger jag bara! Va hände me Tenska, Rinkeby, hjulsta och rosengård då? x) Tror inte på de någon stans!

 

Visst jag kanske inte hatar de lika mkt som förut, eftersom jag sluta blogga om de, då är de inte lika stor press. Men ingen kommer kunna tvinga mej älska de. När jag kommer tillbaka hit om 20 år då jag är rik, bor i hollywood med min drömprins. Då ska jag komma hit och kolla rakt ner på alla dom som inte trodde på mej! Alla ni som gick på mej för min egen åsik! Alla ni som fortfarande ligger på status Q för att ni inte rört er fot från åkersberga!

 

Där bor jag (a)


RSS 2.0