kommer tvinga min pojkvän! :D

Jag har hittat jordens sötaste kalsonger :D de är verkligen de! Jag önskar alla killar gick omkring me såna här istället för jävla björnborg och allt va de är. Hello kitty power va fan!!!! :D


kommer tvinga min pojkvän! :D

Jag har hittat jordens sötaste kalsonger :D de är verkligen de! Jag önskar alla killar gick omkring me såna här istället för jävla björnborg och allt va de är. Hello kitty power va fan!!!! :D

 


ska till min snorunge (a)

heeii då hör av mej sen ^^

bergabarn!!!

jag orkar inte ens fixa till texten. Jag vaknade 9 för som vanligt vaknar jag inte av mitt alarm. Och när klockan är 9 så går inte nästa buss förän om 2 timmar. alltså kommer jag vara i skolan efter lunch. och vems fel är då de här? BERGA! äckliga jävla fitt berga som är så fucking lantis att dom inte ens kan ha in fler bussar. nu skiter jag i va mamma tycker jag tänker skriva ett jävla rasist inlägg om åkersberga!
De jag irritderar mej mest på är sl trafiken här såklart. De går INGA som helst bussar eller jo vänta, en gång var 5 timme. Alltså ni som bor här, ni som lever här och går i skola här... HUR FAN KLARAR NI ER!!!!??? lantismark vart man än går, pundare vart man än tittar. asso de är så sjuuukt äckligt där. vet ni vad? jag säger inte ens att jag bor här. Jag måste säga att jag bor i danderyd vet ni varför? För de är INGEN som vet vart de här sunkiga lantis bonde stället ligger!!!!!! nej nu ska jag skriva ett surt mail till SL. för de här funkar verkligen inte. Jag ska fucking inte behöva flytta in till stan när jag är 16 år bara för att man inte kan ta sig från åkersberga in dit. JAG HATAR ÅKERSBERGA AV HELA MITT HJÄRTA! OCH FINNS DE NÅGON ANNAN SOM OXÅ HATAR BERGA, SÅ HATAR JAG DE MER ÄN DEJ!!!!!!!!!!

Världens bästa pojkvän!

Asso kolla va min ängel köpt till mej! verkligen jooordens finaste mjukis dress. Har alltid velat ha en mjukisdress men aldrig hittat någon som har varit perfekt. Men den här har hello kitty. asso de kan inte bli mer perfekt!!! Tack så jävla mycke Paulinho de betyder skit mkt för mej :blush:

 

Här tränar jag och posar samtidigt ;) flääshit vaah? :D


Helg me kawaii paulo :D

haft jordens skönaste helg me bebo. Vi har typ bara chillat. i fredags va han hemma hos mej för första gången. Och igår va vi hemma hos alex och spela jävla fifa -.-

 

men jag skriver sen för jag har absolut inget å skriva x) så puss puss, glöm inte frågestunden :)


bokstavsbarn

Tänk dej att allt du hör försvinner ut genom andra örat. Tänk dej att allt du lärt dej under en dag är borta den andra. Tänk dej att du får ett papper med ett stavfel, och hela uppgiften är förstörd. Tänk att läsa en text med bara ord utan sammanhang. Tänk dej att för varje sekund som går sitta och må dåligt. Tänk dej en vanlig skoldag, fast 10 gånger värre!

 

De är min skolgång. Jag pratar för alla nu, inte bara för mej! Ni andra "vanliga" verkar inte förstå hur extremt jobbigt de är att ha koncentrations problem, inlärnings svårigheter, adhd osv. De blir dubbelt jobb för oss, om inte trippelt! Jag HATAR när ni "normala" säger "fan va lätt de här är". Medan man själv sitter som en jävla idiot och fattar ingenting.

 

Jag önskar jag va utan problem. Jag önskar jag kunde ha lätt att lära mej. Jag önskar jag kunde förstå mer än bara "bebisord".

 

För jag har kommit på en grej. Anledningen till att man inte kommer ihåg de när man va liten är för att man inte hade något språk att tänka med. När jag va liten lärde jag mej alla "basord" men när jag kom upp i åren, slutade jag lära mej. Så nu kan man säga att jag pratar bebisspråk. För jag förstår INGENTING av de ni "normala" säger. De är därför de är så jävla skönt att snacka me Karro, Anton, Casper, och Caroline. Vi ligger på samma nivå och vi alla vet hur de känns att vara bokstavsbarn. Att bli behandlad på ett annat sätt.


Kärleks förklaring

Allt du betyder för mej går inte att skriva ner i ord. Att vi bara känt varandra i någon månad känns helt otroligt för de känns så mkt mkt mer! Som en hel livstid! Du är en perfekt pojkvän! En pojkvän som varje tjej drömmer om. Jag har drömt om dej flera år nu, och äntligen har jag hittat dej. Du är svaret på alla mina frågor, du är lyckan i livet och ljuset i min dag. Jag låg på nivå 0 när jag träffa dej. Men för varje dag som gick fick du mej att lyfta mej upp. Få mej att verkligen förstå att de fanns hopp kvar i livet, och framförallt kärlek. Du är min kärlek, du är min ängel, min bästa vän och pojkvän. De går inte en dag när vi är me varann då vi inte skrattar och mår bra tillsammans. Visst, vi bråkar ibland. Men de är småsaker som vi brukar lösa ganska snabbt. Jag känner så här, att man måste bråka ibland för att de ska funka. För om de inte fanns "bajsdagar" skulle man ju inte märka vilka dom "bästa dagarna" va. Men jag svär på allt här och nu att dom bästa dagarna är fler än bajsdagarna. Och de är du som gör dom! Ta inte mina rader som bara tomma ord. De här är ren och skär kärlek rakt från hjärtat så ta åt dej älskling! Allting som du och jag har gått igenom har hänt på så kort tid. Men allting kändes så jävla rätt med dej! De känns som om du är den perfekta. Killen jag kommer gifta mej med, pappan till mina barn. Du får tycka att jag överdriver. Men jag gillar verkligen dej och de här är vad jag känner. Du har fått mej må underbart! Du har mej kär varje dag, du ger mej färgglada fjärilar i magen för varje gång du ringer eller smsar. För varje gång jag ser dej, kan jag inte sluta le. Du är känslan i min kropp och ljuset i mitt liv. Jag ler bara av å höra ditt namn. Du är pusselbiten som fått mej att bli hel. Utan någon tvekan är du den perfekta, och sanningen är att jag är lycklig med dej. Vill leva me dej nu och för evigt.

 

Du är allt Paulinho <3

 


5 saker som är förbjudet för en kille!

Lyssna nu killar! Vissa grejer berättar man bara inte för en tjej. Antingen är de tråkigt och vi måste låtsas bry oss. Eller så blir de bara pinsamt eller äckligt. Så dom här 5 grejerna bör ni INTE prata om! :D

 

Berätta om slagsmål

Prata om bajs

Prata om dina ex

Berätta vilka du haft sex med

säga "jag vet inte" när vi frågar hur många du haft sex med


Perfekt till min pojkväns hund! :D

De här skulle va perfekt till min pojkväns galna hund charlie. Han är den mest jobbiga hunden jag någonsin träffat x)

 

Skulle vela stoppa han i en sån här och äta upp honom :D fast jag hatar korv :(


....

Trodde jag skulle klara de här… men de gör jag inte. för många snorungar som förstört min tillit till folk. Litar inte på nån. INTE nån! Jo, Karolina och Nathalie och mamma såklart. Ni är dom enda.

 

Jag orkar inte ligga och gråta mej till sömns varje natt bara pga dej. Lämna mej ifred. Och tagga långt från mitt liv! Du har ingenting med mej att göra! glöm allt vi hade, glöm alla minnen, ta dina saker och bara dra!!!

 

Så jävla glad över att du finns för mej anton. De behövs nu <3


RSS 2.0