Måste börja respektera min pojkvän!

Nu efter ha varit singel i några månader så har jag skaffat kille. Tänkte inte ens att jag skulle skaffa, och jag ville inte ens ha. Men paulo fånga mitt hjärta på 0.3 sekunder. Jag fick typ känslor för honom första dagen vi va me varann :$

 

Men iaf… Så har jag blivit van vid att gå och visa hela rumpan för halva befolkningen av sthlm. Jag går lite som jag vill, tillgängligt om man säger så :D

Men eftersom Paulo är som han är (överbeskyddande) så måste jag typ täcka alla "privata" områden. För allting som finns under mina kläder äger han… och jag förståss :p

Så vill egentligen inte att någon annan ska ta del av de. Därför MÅSTE jag börja lära mej!

 

Så om ni ser mej med för korta tröjor så jag visar rumpan, så säg till :D


Kärlek vid första ögonkastet

För alla efterblivna är jag tsm med "P" nu. Och ni har rätt att få veta vem de är. Inte för att ni vet vem de är men men…

 

Han heter Paulo är 20 år och 30cm :blush: De va inte ens meningen att få känslor för honom. Han va bara som en vän, som vem som helst av alla killar som stöter på mej. Men när jag såg han första gången, asso jag dog lite… Han är så jävla vacker. De finns inte ord. Jag fick typ känslor för honom första kvällen. När någon är rätt för en så känner man de.

 

Och jag har aldrig haft så här mycket känslor för någon förut. Eller så har jag bara glömt hur känslor känns :O :(

 

De känns underbart nu iaf :love:

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:


Underbaraste helgen!

Spenderade hela helgen med "P". De va absolut de mysigaste på länge!

 

Hela helgen gick ut på att ligga i sängen, röka VP och umgås me hans vänner. Skit mysigt!


Drar till "P"

heeidå töntar :D hörs på typ söndag eller imorrn :P Ska sova hos min älsklnig nu :blush:


Planer för idag!

Skolan tills kl 3.

Hem och fixa mej SNABBT!

Åka hem till "P"

Fredags mys med älskling :D

 


ÄLSKAR chilenare!

Latinos över lag! De är verkligen dom snyggaste människorna som går på denna jord! :love:

 

Jag har bestämt att jag ska gifta mej och skaffa barn me en chilenare.

FATTA vilka fina barn vi skulle få! Helt galet! :thumbup:

 


Här äre jag som bestämmer ;)

Om någon kallar dej ful, hora, smutsig och sånna grejer. Tar du åt dej då?

 

De gör iaf inte jag! Jag vet ju själv vem jag är, vad jag står för, och går för. Varför ska jag lyssna på någon annan som inte har en aning om mitt liv? De är bara dumt! Om någon säger att jag är ful, visst tyck de då! Men de är inte din åsikt som räknas :)

 

Jag kommer ALDRIG ta åt mej av nånting någon random människa skriver eller säger till mej. För alla vet ju… att de är min BARA min åsikt som någonsin kommer räknas!!!


Att vara bokstavsbarn

Nånting jag vill prata med er om… är alla mina oändliga problem! Haha, driver. Men är de någon mer än jag som är bokstavsbarn? Bokstavsbarn är människor med Adhd, damp, asperger, add, dyslexi och koncentration svårigheter eller annat.

Jag har otroligt grova koncentration svårigheter. Och snart är de dags för utredningen för adhd.

Innan jag visste att jag hade problem kände jag att ingenting stod rätt till, jag mådde inge bra både fysiskt eller psykiskt. Jag visste innerst inne att jag va "speciell". Men nu när jag fått veta de, känns de som om jag måste söka mej till problemen. asso att jag koncentrerar mej på att inte kunna koncentrera mej just för att jag har svårt för de.

Och nu när jag börjat i en ny skola vågar jag inte säga att jag har problem. För de känns som om alla som har "problem" får sämre betyg. De är som om dom ser ner på oss, och ba "nej dom kan ingenting dom kommer inte få högre än G"

De suger!



Därför går man i skola i stan

Går du i skola i någon liten förord någonstans långt ut åt helvete. Vi kan ta åkersberga som ett exempel ;)

Vill du bli känd eller lära dej mkt? Eller helt enkelt komma någonstans i livet? Då bör du gå i en skola i stan. För tänk dej själv, om du går i skola i åkersberga så när du får praktik är den antagligen nära där du går i skola alltså åkersberga.

Där får du ingen som helst uppfattning om de riktiga livet. Vi säger att du praktiserar på en frisörsalong, de kanske kommer lantisar och gamlingar som har landställe där. De är dom ända som kommer. Men skulle du praktisera i stan, skulle de antagligen komma kändisar dit. Och då kan man ju alltid bli lite "vän" med dom. Efter de är de ju bara att köra på. så får man antagligen ett jobb inne i stan.

Medan om du skulle jobbat på samma frisörsalong fast i åkersberga skulle du fått jobba på ica resten av ditt liv…




RSS 2.0