bergahatardag!

Vill bah jämföra lite här mellan barn till barn ;) kolla, ett tvättäkta bergabarn: bor i åkersberga. går i skola i åkersberga, hänger i åkersberga, och vet inte ens hur man kommer till tc. (tro mig har frågat många här alla bah "va är t-centralen för nåt?") vet inte ens om dom hittar till täby?!! och när dom väl kommer till täby bah "omg storstad jag ska börja hänga här" men nejnej, ni har inte sätt de bästa (a) Och jag: Jag bor där, solar solarium där såklart, går i skola i täby, hänger i stan. hittar mer än väl till tc, tycker att täby är lantis. VEM FAN ÄR BERGABARN HÄR?! hahah, jag vinner alltid :D å kom ihåg om du någon gång hör mig säga någonting gott om åkersberga nyp dig själv i armen för då drömmer du ;)

sorry bergabitches ;)

vet ni? jag ska fan börja behandla bergabarn som vanligt folk. jag ska sluta snacka skit om er. De kanske va jävligt dumt. Men mamma har lärt mig att inte ljuga. Nej, men seriöst. Jag har lärt mig hur mkt jag gillar alla mina kompisar i berga. Men alla som snackar skit om mig utan att känna mig, gör jag exakt samma sak emot. Nu kommer jag börja med att hänga ut folk. Inte bara smutskasta hela åkersberga, för de finns människor här som är så jävla underbara. Men falska fittor, skyll er själva. Säg nå dumt om mig och hela sthlm får veta va du gjort (a) För jag är inget bergabarn som bara känner folk i åkersberga. nej över heeela stockholm! Payback is a bitch ;)

nu igen? :P lägg bara ner -.-

Är me på en fjortis video för ÅKERSBERGA! fatta ÅKERSBERGA! skabb! att jag behöver beblanda mig me smuts bara för att jag bor där, dom spenderar sitt liv där! Dom har lxm inte kommit utanför bergas gränser, jag går i skola i täby och är i stan. Dom är lxm där hela tiiden! fattar inte varför jag är me på den asso. blir så jävla irriterad. och vet precis vem de är, så nu jävlar ;) men älskar låten som fan :D

RSS 2.0